Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
revani, tarçınlı, yağsız

Tarçınlı Yağsız Revani

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarçınlı Yağsız Revani





MALZEMELER:

2 yumurta

1 bardak şeker

1 bardak irmik

1 bardak yoğurt

1 paket kabartma tozu, aldığı kadar un, 2 tatlı kaşığı tarçın

ŞERBET:2/5 bardak şeker, 3 bardak su

YAPILIŞI:


yumurta ve şekeri çırpıp kalan malzemeyide ekliyoruz kek hamurundan birazcık daha katı olacak şekilde, hazırladığımız hamuru yağlanmış tepsiye döküp 180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz, daha önceden hazırlayıp ılıttığımız şerbeti tatlımıza döküyoruz anında yenmeye hazır afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.