Sarma Kadayıf

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarma Kadayıf



Malzemeler ;
2 adet Yufka
500 gr Kadayıf
250 gr Fıstık İçi
ŞERBET MALZEMESİ
2 su bardağı Toz Şeker
2 su bardağı Su
Üzerine tarçın serpip servis y
yapılışı
Yufkaları sekizer parçaya bölün İki parçayı üstüste yerleştirip, arasına tel kadayıf ve fıstık içi ilave ederek sarma şeklinde sarın

Sarma Kadayıfları yağlanmış fırın tepsisine dizin Önceden ısıtılmış 150 derecedeki fırında pişirin

Ayrı bir kapta su ve şekeri kaynatıp şerbeti hazırlayın Sıcak sarmalara gezdirerek dökün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.