Gazoz Kapağı Tatlısı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazoz Kapağı TatlısıGazoz Kapağı Tatlısı Tarifi - Gazoz Kapağı Tatlısının Yapılışı - Gazoz Kapağı Tatlısı Nasıl Yapılır Malzemeler 1 Paket Margarin 2 Adet Yumurta 1 Çay Bardağı Yoğurt 1 Paket Kabartma Tozu 1 Paket Vanilya Alabildiği Kadar Un Fındık Şerbeti İçin: 4 Su Bardağı Şeker 4 Su Bardağı Su Tatlinin Tarifi Hamur malzemelerini bir kaba alın Börek hamuru yoğurur gibi yoğurun ve incecik açın Su bardağının ağzı ile keserek yuvarlak hamurlar elde edin Sonra hamurları birbirlerinin üzerine koyarak ikişerli hamurlar yapın![]() Bir gazoz kapağı ile üstteki hamurun ortasını çıkarın ve o boşluğa fındıkları doldurun Bütün tatlıları bu şekilde hazırlayın Fırında orta ısıda pembeleşinceye kadar pişirin![]() Diğer tarafta şerbeti için su ve şekeri ocakta kaynatın Fırından çıkardığınız tatlı ılınmaya başlayınca sıcak olarak şerbeti üzerine dökün Şerbetini emen tatlıları servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|