![]() |
Milföylü Armut Bohçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföylü Armut Bohçasımilföylü tatlılar - milföylü tatlı tarifi - arrmut tatlısıMalzemeler: 6 adet kare milföy hamuru 3 adet sert dokulu armut 1 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tarçın 1 avuç kuru üzüm Üzeri için: Pudra şekeri Tarifi: Armutlar soyulur, kuşbaşı büyüklüğünde doğranır ![]() ![]() Çözülmüş milföy hamurları tezgaha konur ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pembeleşene kadar pişirilir ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|