![]() |
Pirinçli Elma Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pirinçli Elma TatlısıMALZEMELER 1 Su Bardağı Amerikan Pirinci 4 Kırmızı Elma 1/2 lt Su 6 Çorba Kaşığı Bal 3 Tutam Zencefil 5 Çorba Kaşığı Kuru Üzüm 5 Çorba Kaşığı Sultani Üzüm 1 Çay Kaşığı Tarçın 4 Çorba Kaşığı Margarin 2 Çorba Kaşığı Çekilmiş Ceviziçi 1 Çay Kaşığı Tuz HAZIRLANIŞI Pirinci bol suda yıkayıp tencereye alın ![]() ![]() ![]() Elmaları soyup içlerini oyarak çekirdekli kısımlarını çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinçli karışımın kalanını servis tabağına yayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|