Bademli Keşkül |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bademli KeşkülBademli Keşkül Tarifi - Bademli Keşkül Nasıl Yapılır - Bademli Keşkül Malzemeleri Malzemeler 50 gr kavrulmuş badem 30 gr mısır nişastası 1 paket vaııilya 200 gr toz şeker 4 yumurta sansı 4 bardak süt yemek tarifi Süt ve şekeri bir tencereye koyup kaynatın Nişastayı biraz suyla ezip, yumurta sarısı ve vanilyayı buna ekleyin Bu karışımı yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak kaynayan süte katın 5 dakika sonra kavrulmuş, kabukları çıkartılmış ve çekilmiş bademi ekleyin Koyu muhallebi kıvamına gelene dek karıştırın Kuplara veya kaselere boşaltın Üzerlerini bademle süsleyip, servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|