Kadayıf Sarması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadayıf SarmasıMalzeme : * 250 gr tel kadayıf* 2 çorba k tereyağı* 1 kase ceviz şerbeti için: * 3 su b su* 2 su b suHazırlanışı : Kadayıfların üzerine erimiş tereyağını dökerek iyice harmanlayın Daha sonra kadayıfdan elinizlebir parça alıp açın İçine ceviz parçaları koyup sarma yapar gibi sarın Tepsiye bütün kadayıfları alıp 180derecede pişirin Bu arada şerbeti kaynatıp ılıtın Fırından çıkan tatlının üzerine ılık şerbeti döküpşerbeti çekmesini bekleyin ![]() Tatlımız gevrek hem de çok lezzetli Bir o kadar da kolay
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|