![]() |
Kayısı Soslu Muhallebi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısı Soslu MuhallebiKayısı Soslu - Muhallebi - Kayısı Soslu Muhallebi Tarifi - Soğuk Tatlılar Malzemeler : 1 Lt ![]() 1 Su B ![]() 2 Çorba K ![]() 2 Çorba K ![]() 1 Paket Vanilya Sosu İçin: 500 Gr ![]() 4 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() Hazırlanışı Tencereye sütü dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabukları soyulunca altını kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu hazırladıktan sonra muhallebinin üzerine dökün ve soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|