![]() |
Unutamadım İşte!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
Unutamadım İşte!!!Ayrılık şiirleri yazıyorum hep Gittiğin beni terk ettiğin günden beri Sensiz bir başıma Çaresizim baksana Sesini duymak istiyorum yine O aşkım canım deyişini Nasıl söylerdin hatırladın mı İçimi titreten utangaç tavırlı İlk söylediğinde havalara uçmuştum Bunu da hatırladın mı Ne kadar içten söylerdin Kalbim yerinden fırlardı Hepsi birer yalan mıydı Senden sonra sevemedm kimseyi Yakıştıramadım yanıma birini Ama elimde ne kaldı ki Artık kalan hiçbir şey yok o günden Bana adımla bile seslenmezken Ne bekliyorum hala senden İnan bende anlamıyorum Bilmiyorum ne yaptığımı Bir bilsen şiirlerimin hepsini sana yazdığımı Ama bilmemen daha iyi Bilsen geri dönmeyeceksin ki Ama allah şahit yandım aşkına Sevdim seni herşey yalan olsa da Özlerdim işte o eski günleri Anlamıyor musun hala Çiçekleri gözyaşlarımla suladım Geceleri gözyaşlarımda boğuldum Her gece hayaline sarılıp uyudum Sen kalbinde başkalarını taşısan da Beni sevmesen de Ben burdayım işte Olur da bir gün bu limana uğrar Kalbimi kalbine kelepçelersin diye
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
black_R-O-S-E
|
![]() Her gece hayaline sarılıp uyudum Sen kalbinde başkalarını taşısan da çok güsell bi şiir olmuş eline saalık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |