Kabakli Tart |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabakli TartTart Hamuru: Yarim paket margarin 3 yemek kasigi yogurt 1 yumurta 1 cay kasigi tuz 1 kabartma tozu Aldigi kadar un (tahmini 2-3 su bardagi olabilir) Cok sert bir hamur olmasin Uzerine: 3-4 tane orta boy kabak 2-3 dis ince kiyilmis sarmisak dere otu kasar peyniri 200ml (1 kutu sahne) sivi krema tuz veya varsa vegeta/tuzot Yapilisi: Hamuru icin gereken malzemeyi yogurup yaglanmis kelepceli kek kalibina duzgunce yerlestirin Kabaklari halka halka ince dilimleyin Sarimsaklarla birlikte siviyagda soteleyin Icine dereotu ve vegeta veya biraz tuz ekleyin Elde ettiginiz karisimi hamurun uzerine yayin ve kremayi bu karisimin uzerine dokup firina verin Pisince uzerine kasar rendesi serpin eriyene dek tekrar firinlayin Ilik olarak ikram edin Vazgecemeyeceginiz bir lezzet Afiyet olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|