Tuzlu palmiye tarifi |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuzlu palmiye tarifi[*]2 adet kırmızı acı biber, kekik, 170 gr beyaz peynir, 250 gr milföy hamuru, 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ Tarifin Hazırlanışı [*]Biberleri kıyıp peyniri ufalayınız Kekik, kıyılmış biber ve ufalanmış peynirleri hamurun üzerine yayın Hamurları kıvırarak rulo yapın Buzlukta 15 dakika bekletin Enlemesine 1 cm genişliğinde dilimler kesin Yağlı kağıt yayılmış fırın tepsisine dizin Üzerlerini sıvıyağ ile yağlayıp 220 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|