![]() |
Balıklı Krep |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıklı KrepMALZEMELER 2 Çorba Kaşığı Un 1 Yumurta Karabiber 4 Çorba Kaşığı Süt 150 gr Füme Somon 4 Çorba Kaşığı Süt Kreması 1 Salatalık 2 Tatlı Kaşığı Limon Suyu 4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Demet Dereotu 50 gr Havyar Tuz, Kızartmalık Yağ HAZIRLANIŞI Un, süt ve yumurtayı karıştırın ![]() ![]() ![]() Füme somonları eşit olarak kreplerin üzerine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salatalığı yıkayıp kabuğunu soymadan dilimleyin ![]() ![]() Dereotunu yıkayıp ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|