![]() |
Yufkalı Pratik Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Pratik Mantıkolay manti - çakma mantı - ![]() MALZEMELER: ( 4 kişilik) - 2 tane yufka, - 2 orta boy patates, - 200 gr ![]() - 1 tatlı kaşığı salça, - 1 kase yoğurt, - 4-5 diş sarımsak, - tuz, karabiber, pul biber, - Kızartmak için sıvı yağ, HAZIRLANIŞI: Yufkayı fırça yardımı ile hafif ıslattıktan sonra sıkı sıkı sararak rulo yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıymayı tavada az yağla kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Eğer mantınızın kıyır kıyır bir kıvamda olmasını istiyorsanız, sarımsaklı yoğurdunu ve kıymalı sosunu servis etmeden az önce yapın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|