![]() |
Buğday Aşı Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğday Aşı ÇorbasıBuğday Aşı Çorbası Tarifi - Buğday Aşı Çorbası Hazırlanışı - Çorba Tarifleri MALZEMELER 4 su bardağı su 1 adet haşlanmış kuzu gerdanı ve suyu 200 gram aşurelik buğday 1 kase yoğurt 1 adet yumurta sarısı 1 adet havuç 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı kırmızıbiber Tuz HAZIRLANIŞI Tencerede 4 su bardağı suyla kuzu gerdanını 60-70 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurt ve yumurtayı çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|