![]() |
MERCIMEK CORBASI |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MERCIMEK CORBASIMALZEMESI * 1 1/5 Su bardagi pismeye hazir yesil mercimek * 4 çorba k ![]() * 2 orta boy sogan(ince dogranmis) * 1 orta boy havuç(kazinip iri halkalar halinde dogranmis) * 6 su bardagi et yada tavuk suyu(sicak) * 1 çay k ![]() * 1 çay k ![]() * 1 çay k ![]() * 3 dilim ekmekten hazirlanmis kruton YAPILISI Kati yagin yarisini kalin tabanli bir tencerede eritip, soani ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorbayi ince tel süzgeçten temiz bir tencereye süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mercimek corbasini sicak olarak önceden isitilmis kaselere bosaltip, üzerine kirmizi biberili yagi gezdirin ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|