![]() |
Çiftlik Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiftlik ÇorbasıMalzemeler ; 250 gr Kıyma 1 adet dolmalık Kabak 2 adet orta boy Patates 2 adet Havuç 1 baş Kereviz 2 adet Kuru Soğan 2 diş Sarımsak ½ kahve fincanı Un 10 bardak Su ya da Et Suyu 5-6 sap Maydanoz 4 yemek kaşığı Yağ 1 yemek kaşığı Domates Salçası Tuz, Karabiber hazırlanışı Bütün sebzeler ince ince kıyılır ![]() ![]() Üzerine yarım fincan un eklenir ![]() ![]() ![]() Su ilave edilir ve sebzeler iyice pişinceye kadar ateşte kaynatılır ![]() Diğer yanda Kıyma tuz ve biberle yoğrulur ![]() ![]() ![]() ![]() Serviz yapılırken üzerine kıyılmış Maydanoz konur |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|