İrmikli Rende Çorbası |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İrmikli Rende ÇorbasıMalzemeler 2 su bardağı rendelenmiş kasar peyniri 1 su bardağı irmik 1 adet yumurta 1 çay kasığı zencefil 1 çay kasığı kırmızı tozbiber 1 çay kasığı karabiber 4 su bardağı tavuksuyu Yarım çay bardağı sıvıyağ Tuz , su Yemeğin Yapilisi 2 su bardağı rendelenmiş kasar peynirini bardağı irmikle karıştırın Yumurtayı ekleyip karıştırmaya devam edin Tuz, karabiber, 1 çay kaşığı zencefil, kırmızı tozbiber ilave edip yoğururak bir hamur yapın, 10 dakika bekletin Daha sonra bu hamuru rendeden geçirin Ayrı bir yerde 4 su bardağı tavuk suyunu tencereye alın Yarım çay bardağı sıvıyağı koyup kaynatın Rendelenmiş bamuru kaynayan etsuyuna yavaş yavaş karıştırıp, dökün, iyice pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|