![]() |
Sütlü Karnabahar Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Karnabahar Çorbasıkarnabahar çorbası nasıl yapılır - çorba tarifleri ![]() Malzemeler: * 1 adet karnabahar (~500 g, ciceklere ayrilmis) * 2 adet kucuk patates (kup dogranmis) * 1 adet iri sogan (ince dogranmis) * 1 l su * 1 adet tavuk bulyon * 500 ml sut * 3 y ![]() ![]() * 1/2 c ![]() ![]() * 1/2 c ![]() ![]() * 1/2 c ![]() ![]() * 50 g rendelenmis kasar peyniri * Biraz tuz, karabiber * Bir kac dal taze kekik Yapilisi: 1 ![]() Teflon bir tavaya yagi alip kizdirin, sogani ekleyip seffaflasincaya kadar soteleyin ![]() ![]() 2 ![]() Tavuk bulyonu suda cozdurup tencereye ekleyin ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Sebzeler pistikten sonra corbayi puruzsuz olana kadar blendirdan gecirin ![]() ![]() 4 ![]() Kasar peyniri ve kekik dallari ile susleyip sicak sicak servis yapin ![]() Dilerseniz tavuk bulyon yerine gercek tavuk suyu kullanabilirsiniz, su miktarini ona gore ayarlamaniz yeterli! 7-8 kisilik |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|