ŞAFAK ÇORBASI

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ŞAFAK ÇORBASI



MALZEMELER

-8 bardak et suyu
-2 çorba kaşığı un
-2 kaşık yağ
-4,5 adet olgun domates veya 2 kaşık konserve domates salçası
-1 bardak süt
-1 yumurta sarısı
-Tuz

YAPILIŞI

1 Yağ ile un hafif pembe kavrulur
2 Sulandırılmış konserve salça veya rendelenmiş domates ve et suyu katılır
3 Karıştırılarak 1-2 taşım kaynatılır Pütür kalmışsa süzgeçten geçirilir
4 Yumurta sarısı ve süt ile yapılmış terbiye yemek saatinde 10 dakika evvel katılır Tuz atılır Ateş kapatılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.