Papara Çorbası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Papara Çorbası



MALZEMELER :


Bir baş soğan

750 gr bayat ekmek

Bir tatlı kaşığı tuz

Bir tatlı kaşığı kırmızı pul biber

250 gr margarin

Bir yemek kaşığı salça

HAZIRLANIŞI

Margarini kısık ateşin üzerinde erimeye bırakın daha sonra ince ince kıyılmış olan soğanımızı margarinin üzerine atın ve soğanlar pembeleşinceye kadar karıştırın Tuz ve biberi ekleyerek 5 dakika yüksek ateşte kaynamasını bekleyin Bayat ekmekleri küçük küçük servis tabağının içine doğradıktan sonra hazırlamış olduğumuz çorbamızı üzerinde gezdirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.