![]() |
Türlü Çorbası-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türlü Çorbası-1Türlü Çorbası Tarifi - Türlü Çorbası Nasıl Yapılır - Türlü Çorbası Malzemeleri Türlü Çorbası Kullanılacak malzeme (4 kişilik): 1 su bardağı pirinç, 2 kök taze soğan, 50 gr margarin, 200 gr taze iç barbunya fasulyesi, 50 gr iç bezelye, 150 gr ıspanak, 3 körpe havuç, 1 sap kereviz, 1 büyük sakız kabağı, domates, 2 iri patates, 75 gr çalı fasulyesi, 1 küçük baş soğan, 5 yaprak fesleğen, 1 kahve fincanı kıyılmış maydanoz, 2 it et suyu, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapılışı: Havuç ile kabağın üstü kazınır, kabuğu soyulmuş patatesle birlikte yıkadıktan sonra hepsi birlikte tavla zarı iriliğinde parçalar nalinde doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|