![]() |
Mangır Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mangır ÇorbasıMangır Çorbası Tarifi - Mangır Çorbasının Yapılışı - Mangır Çorbası Nasıl Yapılır Malzemeler: 1 su bardağı kuş gözü erişte 8-10 adet erik kurusu 1 avuç kesme erişte 8-10 kayısı kurusu 1 su bardağı pekmez 30 gr tereyağı 8 su bardağı su tuz Hazırlanışı: Kayısı ve erikleri ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Bu çorba evdeki malzemelerin bir araya getirilerek üretildiği, yokluk yıllarının yemeğidir ![]() ![]() ![]() Kayısı ve erikleri ıslatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|