Öğrenciler ve Sınavlara Hazırlananlar İçin |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğrenciler ve Sınavlara Hazırlananlar İçin1 "Allahümme elhimni ilmen a'lemu bihi evamirake ve nevahiyeke; ve'rzukni fehmen a'lemu bihi keyfe ünacike Ya Erhamer-rahimin" Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Senin rahmetinden niyaz ediyorum k,; Peygamberlerine verdiğin anlayış ve hafıza kabiliyetinden ve yakın meleklerine verdiğin iham kabiliyetinden bana da ver 2 "Allahümme'rzukni fehme'n-nebiyyine ve hıfza'l murseline ve ilhame'l-melaiketi'l-mukarrebine bi rahmetike Ya Erhamer-rahimin" Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Senin rahmetinden istiyorum ki; Peygamberlerin anlayışını ve onların hafızası gibi hafızayı ve kendine yakınlaştırdığın meleklerin ilhamını bana lutfet 3 "Allahümme ekrimni bi nuri'l- fehmi ve ahricni min zulümati'l-vehmi ve'ftah li ebvabe rahmetike ve'nşur aleyye min hazaini ilmike Ya Erhamer-rahimin" Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Bana anlayış nuru ihsan et Beni vehim karanlıklarından kurtar Rahmet kapılarını aç ve ilim hazinelerinden bana lutfet Bu üç dua sabah akşam 3 defa okunur Öğrencilerin derslerini daha iyi anlaması için, sınava hazırlananların hazırlıklarına destek olması için, unutkanlıktan korunmak ve buna benzer şeyler için faydalıdır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|