Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hazırlananlar, için, sınavlara, öğrenciler

Öğrenciler ve Sınavlara Hazırlananlar İçin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğrenciler ve Sınavlara Hazırlananlar İçin

1 "Allahümme elhimni ilmen a'lemu bihi evamirake ve nevahiyeke; ve'rzukni fehmen a'lemu bihi keyfe ünacike Ya Erhamer-rahimin"

Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Senin rahmetinden niyaz ediyorum k,; Peygamberlerine verdiğin anlayış ve hafıza kabiliyetinden ve yakın meleklerine verdiğin iham kabiliyetinden bana da ver

2 "Allahümme'rzukni fehme'n-nebiyyine ve hıfza'l murseline ve ilhame'l-melaiketi'l-mukarrebine bi rahmetike Ya Erhamer-rahimin"

Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Senin rahmetinden istiyorum ki; Peygamberlerin anlayışını ve onların hafızası gibi hafızayı ve kendine yakınlaştırdığın meleklerin ilhamını bana lutfet

3 "Allahümme ekrimni bi nuri'l- fehmi ve ahricni min zulümati'l-vehmi ve'ftah li ebvabe rahmetike ve'nşur aleyye min hazaini ilmike Ya Erhamer-rahimin"

Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Bana anlayış nuru ihsan et Beni vehim karanlıklarından kurtar Rahmet kapılarını aç ve ilim hazinelerinden bana lutfet

Bu üç dua sabah akşam 3 defa okunur Öğrencilerin derslerini daha iyi anlaması için, sınava hazırlananların hazırlıklarına destek olması için, unutkanlıktan korunmak ve buna benzer şeyler için faydalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com