Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, duayı, düzeltmek, istiyorum, okudugunuz, yanlış

Arkadaşlar Yanlış Okudugunuz Bir Duayı Düzeltmek İstiyorum

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hepiniz balıklama atlıyorsunuz sayılara neyin ne oldugunu bilmeden bunları amannn ne olacak zararı olmazki diyip rasgele okuyun sizler bakalım hayatlarınız manasız olarak nasıl değişiyor seyredersiniz,
demişsin wirelessnasıl değişecek ben anlamadımKuranda bununla ilgili bişey geçiyo muayetleri sayısından eksik fazla çekmeyin bunun sayısı bu yoksa hayatınız alt üst olur gibi bişeybu nası bişeydir yasayı konusunda hep bu yorumlar yapılıyorben 786 defa okucam arkadaşlarhergün okucamsonra da sonucu yazıcamhayatım nasıl değişiyor hepsini anlatıcmesmalarda da bu tartışıldısayılaryok şu kadar okunursa şu olur bu olurinat ettimhergün saymadan okuyorumçok huzurluyum mutluyumhiç bişi de olmuyorbunu da yapıcamalla alla yabakalım nasıl manasız değişiyor hayatımben de görmek istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar burda gördüm ve çok şaşırdım muma sevgi ayetini okuyupta muhabbet istemek yapamyın bu büyü ben bu duayı 6 yıl önce kursda okuyodum biz hocalarımıza şirin gözükelim bizi sevsinler diye muma falan okunmuyor arkadaşlar kime niyet okuyorsanız onu niyet edip 786 defa okunuyor

ve el gaytü aleyke muhabbeten minni

bu ayet taha süresinde geçiyor 39 ayette ayeti okuyun arkadaşlar musa as annesi bu ayeti okuyor ve musa as düşamnı olan firaun musa as çok seviyor ve onu sarayında büyütüyor bilmediginiz duaları yapmayın arkadaşlar bazıları bunları kafalarına göre yapıp uyguluyor bizlerde inanıyoruz yapmayın sevgi ayeti bu şekilde okunur hangi hocaya sorarsanız sorun en az 7 kere okunur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com