Herkes Seni Sevsin Diye

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Seni Sevsin Diye

jojo Nickli Üyeden Alıntı

beduhla ilgili küçük bi araştırmam oldu, allahın isimlerinden olmadığı yönünde bi cinninin yada bi meleğin ismi olduğu, eskiden mektupların yada bi eşyanın sorunsuz yerine ulaşması için üzerine beduh yazıldığından bahsediliyor

fakat diğeri ayeti kerime
--------------------
VE ELKAYTU ALEYKE MUHABBETEN MINNI "elgaytü" de okunabilir

kaf ne zaman g oldu arspçada olmayan birharf ğanın harfi var arapça yazılımında kaytü diye geçmiş kaf zaten sert bir harftir gırtlak sıktığın için bazıları yanlışlıkla gaytü demiştir uzamasına gerek yok zaten abes işler birde ayeti yanlış okuyun tam olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Herkes Seni Sevsin Diye

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Seni Sevsin Diye

arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinicem ben ya beduhul semeveti vel arz diye sayısız okudum gün içinde niyetimde beni sevsin bensiz duramasın falan gibi arkadaşım başka bi şehirde yaşıyor bi süre sonra arkadaşım aradı seni göesem gelsem sanki rahatlıcam içimde çok sıkıntı var diyodu sesii felan kötüydü ya çok etkili bişey korktum ve okumayı bıraktım devam etsem bişey olurmu acaba bi aydınlatan olursa sevinirim
Alıntı Yaparak Cevapla

Herkes Seni Sevsin Diye

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Seni Sevsin Diye

AhmetBen Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar beduh sozcugu ile cin ismi olmasından buda ile alakası olduguna kadar o kadar cok rivayet varki ne oldugunu bilmeden bunu tekraretmek tekrardan da öte dua amaclı kullanmak insanı şirke bile goturur beduhla meduhla dua etmek yerine Allaha dua edelim Allah ismiyle dua edelim

sa
Sevgili Kardesim AhmetBen
Ablacim
Sitede yenisiniz Hosgeldiniz
Daha 3 mesajiniz

Bizler her zaman Allahtan ister ve yalvaririz
Herhalde dikkat etmediniz
Konuda hersey acik anlatiyor ve Kaynagini veriyor
aeo

Alıntı Yaparak Cevapla

Herkes Seni Sevsin Diye

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Seni Sevsin Diye

sila1945 Nickli Üyeden Alıntı

Herkez Seni Sevsin Diye okunur
Gunduz ve gecede okunur Benim onerim gece 2330 dan sonra ki vakittir
*1493 defa Ve Elkaytu Aleyke Muhabbeten Minni
okuyup vucuduna ufle (ustune)
* 400 defa YA BEDUH
=Bu ayet ler Sevgiliniz-Esiniz-Aileniz -Is arkadaslariniz -Dostlariniz arasinda-cevrenizde herkez sizi sever sayar size mahbub olurlarYUCE MEVLAM hepimizi sevgisiz birakmasin
AMIN
=Denendi=

arkadaşlar beduh sozcugu ile cin ismi olmasından buda ile alakası olduguna kadar o kadar cok rivayet varki ne oldugunu bilmeden bunu tekraretmek tekrardan da öte dua amaclı kullanmak insanı şirke bile goturur beduhla meduhla dua etmek yerine Allaha dua edelim Allah ismiyle dua edelim

Alıntı Yaparak Cevapla

Herkes Seni Sevsin Diye

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Seni Sevsin Diye

sag awucunuzun ayasına beduh ısmı harf harf yazılır tabı kı arapca olarak arapca (b) harfı dal harfı vav harfı ve de ha harfı yanıdaha sonra avuca baka baka ya beduh denır 225 kezokunurken sewdıgnı düşünmek gerekır bıttıkten sonra sevdıgın ısmını anne ısmıyle beraber söle mesela ahmet bın ayse gıbı(ayse oglu ahmet)sonra da awucu murekkep cıkana kadr yalarsın murekkebı farketmez abdestlı w eyatsıdna sonra yapılmaıs mumkunse allah rızaıs ıcın ıkı rekat namaz kılınmaıs uygundur

buda baska bı versıyonu

Alıntı Yaparak Cevapla

Herkes Seni Sevsin Diye

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Seni Sevsin Diye

Herkez Seni Sevsin Diye okunur
Gunduz ve gecede okunur Benim onerim gece 2330 dan sonra ki vakittir
*1493 defa Ve Elkaytu Aleyke Muhabbeten Minni
* 400 defa YA Beduh
=Bu ayet ler Sevgiliniz-Esiniz-Aileniz -Is arkadaslariniz -Dostlariniz arasinda-cevrenizde herkez sizi sever sayar size mahbub olurlarYüce Mevlamhepimizi sevgisiz birakmasin
AMIN
=Denendi=

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com