Aşk Acısı Çekenler

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Acısı Çekenler

esmeralda07 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar şimdi aşk acısı için yazıyor ya bu ben 2 ay önce bi kavga yüzünden sevdiğimden ayrıldım kendisi libyadaydı ateş ortasındaydı kurtuldu allaha şükür ben evi aradım babasıyla konuştum sonra kendisine ulaştım ordayken neyse geldi gelince aradı beni geldim rahatla diye
fakat bugün ben facede bi kız eve gelince görüşürüz yazmış bende ona msj attım aylardır yolunu bekliyorum o kim oluyoda böyle bişey yazıyo ben bile yazmazken ençok hakkım varken dedim özlemişken bu kadar yazdım oda bana o komşumuzun kızı evdelermiş işte herşeye kızcaksın alıncaksın belkidee burdan silmek en doğrusu yazmış bende sen beni gönlünden silmişsin ben seni silemedim burdanda bi zahmet sen siliver gitsin aşkımdan ölsemde karşına çıkmıcam seni rahatsız etmicem allah anana babana bağışladı yaşıyosun ya o bana yeter yazdım vede silmiş beni ben ne yapcam şimdi canım çok acıyo ben bunu haketmedim ben ne okucam ne dicem allaha nasıl dua etcem

sadece zamana bırak o zaten senın kıymetını anlıcak ama bana sorarsan tukurdugunu yalama oyle erkeklere değmezbır daha yapar aynısını o kadır kıymet bılmez onlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Aşk Acısı Çekenler

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Acısı Çekenler

Kasveretin Nickli Üyeden Alıntı

Aşk acısını dindirmek için bolca 'Ya Latif' okuyun Gün,saat,adet,hesap yok Acı hissettiğiniz anda dilediğiniz kadar okuyun Deneyin bakalım neler hissedeceksiniz

Lâtif : Lütfedici, gizliyi bilen

"Allah kullarına lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır O kuvvetlidir, güçlüdür" (Şûra, 19)

En ince işleri en gizli işleri bütün incelikleri ile ve kolaylıkla bilendir
Allah kullarına karşı lütuf sahibidir

Kulluğunu bilen, vazifesini doğru yapan kullarına çok lütufkârdır

Onları çeşitli lütuflarla öyle mutlu kılar ki akıllar onu kavramaktan acizdir

Her dilediğini bir şekilde rızıklandırır Kullarından her birini büyük hikmeti içeren "dilemesi"ne göre bir çeşit lütuf ile seçkin kılar

Öyle güçlü, öyle azizdir ki her şeye ve herkese karşı dilediği gibi iradesini uygulamaya, vaadini yerine getirmeye kadir ve hiçbir sebep ve şekilde mağlup edilmez, her yönden galiptir

Dinini doğru tutan kullarını o korkunç "saat" geldiği zaman perişan etmez, kuvvet ve izzetiyle türlü lütuflarından nasiplendirir

Kur'an-ı Kerim'de 7 yerde Yüce Allah kendini Latif olarak vasıflandırmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Aşk Acısı Çekenler

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Acısı Çekenler

Aşk acisi çekenler
Aşk acısı çekenler için
Ayrılıklar bir çok nedenden olabilir Bunlar kısacası nazar olabiliyor Kıskançlıklar olabiliyor Aşkın tek taraflı bitmesi olabiliyor Bazanda ikili ilişkiye üçüncübir tarafın girmeside yani aldatılma olabiliyor Size yardımcı olucağım konuların başında aldatıldı iseniz ve sevgi bitmiş ise mutlaka bu üzücü sorununuzda sizin manevi aile danışmanınız olucağım sizin güven duymanız benim size hizmetimde başarı getiricektir
Celb, teshir ve diğer istekler için: Bin (1000) defa Kelime-i Tevhid, bir (1) defa “Muhammedür rasulullah”, bin (1000) defa Sure-i İhlas ve bin (1000) defada Salavatışerif okursan, istediğin şey gerçekleşir

Arkadaşlar Ben bir konu araştırırken buldum ve sizlerle paylaşmak istedim Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum inşallah herkesin muradı olur

Kelime-i Tevhid

"Lailahe illallah" olup "Allah´tan başka ilah yoktur" manasındadır

Salavatı şerif;
Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com