![]() |
Eşini Eve Bağlamak için.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşini Eve Bağlamak için..esadım Nickli Üyeden Alıntı 87 Fatiha, 3 İhlas ve 1 Fatiha okunuyor sonra şöyle dua ediliyor: bu okuduğum Fatihalar hasıl olan sevabı Hz ![]() ![]() ![]() ![]() 1 bardak suya veya 1 sürahi su okunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() vakti zamanında benim üst katta bir yaşlı teyze vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''1 bardak suya veya 1 sürahi su okunuyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşini Eve Bağlamak için..rabbim yardımcın olsun ![]() ![]() ![]() 94-el-İNŞİRÂH "İnşirâh" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrek elleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek ![]() Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra ![]() Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab! ![]() ![]() Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla ![]() Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşini Eve Bağlamak için..esbe Nickli Üyeden Alıntı kardesim ne kadar zamanda etkisini gosterdi Ben bunu gece yaptim, Ve Ertesi gün etkisini göstermeye basladi ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- esadım Nickli Üyeden Alıntı rica ederim ![]() ![]() ![]() Insallah cümlemizin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşini Eve Bağlamak için..87 Fatiha, 3 İhlas ve 1 Fatiha okunuyor sonra şöyle dua ediliyor: bu okuduğum Fatihalar hasıl olan sevabı Hz ![]() ![]() ![]() ![]() 1 bardak suya veya 1 sürahi su okunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() vakti zamanında benim üst katta bir yaşlı teyze vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|