![]() |
Oktay Usta Fırında Alabalık Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oktay Usta Fırında Alabalık BuğulamaOktay Usta Fırında Alabalık Buğulama Malzemeleri: 2 Adet alabalık -1 Adet patates - 4 Çorba kaşığı kırmızı biber veya sosu - Yeteri miktarda domates sosu - 1 Kase dilimlenmiş mantar - 2 Defne yaprağı - 1 Tatlı kaşığı karabiber - 1 Adet limon - Biraz tuz, biraz maydanoz ve zeytinyağı - Yeteri kadar su ve yağlı kağıt Yapılışı: Alabalıklasrımızı temizledikten sonra fırın kabına yerleştiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|