![]() |
Düğün Çorbası Balıkesir usulü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düğün Çorbası Balıkesir usulüDüğün Çorbası Balıkesir usulü Düğün Çorbası Tarifi - Düğün Çorbası Nasıl Yapılır - Düğün Çorbası Malzemeleri Düğün Çorbası Balıkesir usulü Malzemeler Yarım su bardağı, haşlanmış nohut 1 çorba kaşığı tereyağı 3 diş sarımsak 2 adet yumurta sarıları kullanılacak yarım su bardağı un yarım su bardağı arpa şehriye ![]() Hazırlanışı Et suyuna şehriyeler atılarak pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|