Kaşar Pane

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşar Pane



4 yumurtanın akı
125 gr (1 su bardağı) kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
200-400 gr (1-2 su bardağı) rafine yağ

Büyük bir kasede yumurta teli yada elektrikli çırpıcı ile yumurta aklarını kar haline getirip, kaşar peyniri rendesi ve biberi katınız Karışımdan ellerinizle ceviz büyüklüğünde toplar yapınız
Tavanızın üçte birine kadar yağ doldurup, yağı orta ateşte 50 saniye, içine atılan bir bayat ekmek parçası kızarana kadar, kızdırınız
Peynir toplarını tavada 2 dakika, köfteler şişip nar gibi olana kadar kızartınız
Tavayı ateşten alıp, peynir köftelerinin yağını kağıt peçete üstünde süzdürerek servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.