Kabak Çorbası

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Çorbası



3 adet ortaboy kabak
1 adet ortaboy patates
1 adet ortaboy soğan
1 adet ortaboy havuç
1 litre sıcak su (et suyuda kullanılabilir)
Zeytinyağı
Tuz, istenilen baharatlar
İsteğe göre et bulyon
Yapılışı:
Tüm sebzelerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayınZeytinyağını tencereye alın,sebzeleri ekleyerek 4-5 dakika orta ateşte kavurun Üzerine suyu ekleyerek sebzeler tamamen yumuşayana kadar orta ateşte pişirmeye devam edin (Eksilirse üzerine su ekleyebilirsiniz)
Yumuşayan sebzeleri tenceredeyken pürüssüz bir kıvam yakalayıncaya kadar blendırdan geçirin Tuz ve baharatlarla tatlandırarak sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.