![]() |
Kereviz Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz ÇorbasıMalzemeler:1 adet büyük boy kereviz 2 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates 1 adet ortaboy soğan 3 diş sarımsak 3 yemek kaşığı sıvıyağ 3 çorba kaşığı margarin 2 yemek kaşığı un 2 litre su Tuz 1 adet et bulyon Kereviz Çorbasi Yapımı Yapılışı: Kereviz,havuç,soğan, patates ve sarımsakları soyun ![]() ![]() Tencereye sıvıyağı alın, doğradığınız sebzeleri bir çimdik tuz ve 1,5 litre suyu ekleyerek yumuşayana kadar, yaklaşık 20 dakika kaynatın ![]() Tavada margarini eritin, unu katın ve kokusu çıkana kadar kavurun ![]() ![]() Tencere ocaktayken çorba pürüssüz bir görünüm alana kadar blendırla sebzeleri parçalayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|