Haydari

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haydari



1,5 su bardağı süzme yoğurt
3 yemek kaşığı rendelenmiş beyaz peynir
1 diş sarımsak (isteğe göre arttırılabilir)
1 küçük tutam dereotu
1 küçük tutam kuru nane
Yapılışı:
1- Yoğurdunuzu derin ve çukur bir kâseye alın, üzerine rendenin ince tarafıyla rendelediğiniz beyaz peyniri ekleyerek peynir ezilene kadar çatalla karıştırın Fazla vaktiniz yok ise blender kullanabilirsiniz
2- 1 tutum naneyi ve çok ince kıyılmış 1 tutam dereotunu 1 diş sarımsak ile birlikte yoğurdunuza ekleyerek iyice karıştırın
3- 1-2 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.