![]() |
> Patlıcanlı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Patlıcanlı PilavMALZEMELER 5 yemek kaşığı margarin 100 gr tel şehriye 500 gr yağsız kuzu veya dana eti 1 baş soğan 3 adet patlıcan 500 gr pirinç 1,5 kase et suyu Yeteri kadar tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Tel şehriyeleri 2 yemek kaşığı margarinle kavurup ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tencerede ince doğranmış soğanı bir yemek kaşığı margarinle kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinçleri et suyu ile sade pilav yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|