> Nohutlu Bamya

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Nohutlu Bamya



MALZEMELER
100 gr kuru bamya (2 saat önceden ıslatılmış)
1/2 kuş başı dana eti
2 su bardağı nohut (Akşamdan ıslatılmış)
2 domates
2 adet yeşil biber
2 kaşık margarin
1/2 limon suyu
1 çorba kaşığı dolu nane
1 diş sarımsak
1 baş soğan

HAZIRLANIŞI
Yağ tencerede hafifçe eritilir Et, ince doğranmış yeşil biber, 1 diş sarımsak, ince doğranmış soğan birkaç kez çevrilir Domates rendelenmiş olarak ilave edilir 1-2 taşım kaynatılır Nohutlar ilave edilir Tencereye 3 su bardağına yakın su konularak nohutlar yarı pişmiş duruma getirilir Bamya ve limon suyu ilave edilir Nohut ve bamya suyunu çekene kadar pişirilir İneceğine yakın üzerine bol nane dökülür

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.