Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balığı, barbunya, garnitürlü

Garnitürlü Barbunya Balığı

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garnitürlü Barbunya Balığı



Malzemeler
1 Kilo barbunya balığı
2 Adet kabak
2 Adet havuç
3 Adet domates
2 Adet soğan
1 Su bardağı su
5 Çorba kaşığı zeytinyağı
1 Tutam kırmızı safran
1 Diş sarımsak
5 Çorba kaşığı mayonez
4-5 Dal maydanoz
3-4 Adet taze soğan sapı
Tuz, karabiber, kekik


Hazırlanışı
Balıkları temizleyip yıkayın
Süzgece alıp suyunun süzülmesi için bekletin
Havuç ve kabakları ince ince dilimleyip, soğanları halka halka doğrayın
Domatesleri dilimleyin
Balıkları fırın kalıbına dizin
Hazırladığınız sebzeleri değişimli olarak balıkların üzerine yerleştirin
Soyulmuş sarımsak, kıyılmış maydanoz, kırmızı safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin
Zeytinyağı ve suyu ekleyip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin
Servis tabağına alıp mayonez eşliğinde üzerine kıyılmış taze soğan sapı serperek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.