Truf şekerleme Ve yumuşak şekerleme |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Truf şekerleme Ve yumuşak şekerlemeTRUF ŞEKERLEME MALZEMELER: 2 su bkek kırıntısı yarım su bkrema 1 su beritilmiş çikolata fındık HAZIRLANIŞI: 2 Su bardağı kek kırıntısı karıştırma kabına alınırüzerine yarım su bardağı krema ekleniriyice karıştırılırdiğer taraftan çikolata benmari usuluyle ya da mikrodalga fırında eritilir karıştırma kabına alınıriyice yoğrulunca buzdolabında bir süre bekletilirsoğuyunca dolaptan çıkarılıp küçük küçük koparılır İçine vişne koyularak yuvarlanırdaha sonra toz fıstığa bulanır YUMUŞAK ŞEKERLEME: MALZEMELER: 1 su beritilmiş çikolata yarımsu bpudra şekeri yarım su blabne peyniri HAZIRLANIŞI: karıştırma kabına pudra şekeri ve labne peynir alınır krema kıvamına gelene kadar çırpılırBeyaz çikolata eritilir ve içine ilave edilirbir güzel karıştırılırbiraz yayvan bir kapta dondurucuda 12 dk bekletilir daha sonra yuvarlanır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|