Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
truf, yumuşak, şekerleme

Truf şekerleme Ve yumuşak şekerleme

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Truf şekerleme Ve yumuşak şekerleme



TRUF ŞEKERLEME

MALZEMELER:
2 su bkek kırıntısı
yarım su bkrema
1 su beritilmiş çikolata
fındık



HAZIRLANIŞI:
2 Su bardağı kek kırıntısı karıştırma kabına alınırüzerine
yarım su bardağı krema ekleniriyice karıştırılırdiğer taraftan
çikolata benmari usuluyle ya da mikrodalga fırında eritilir
karıştırma kabına alınıriyice yoğrulunca buzdolabında bir
süre bekletilirsoğuyunca dolaptan çıkarılıp küçük küçük
koparılır İçine vişne koyularak yuvarlanırdaha sonra toz
fıstığa bulanır

YUMUŞAK ŞEKERLEME:

MALZEMELER:
1 su beritilmiş çikolata
yarımsu bpudra şekeri
yarım su blabne peyniri

HAZIRLANIŞI:
karıştırma kabına pudra şekeri ve labne peynir alınır
krema kıvamına gelene kadar çırpılırBeyaz çikolata
eritilir ve içine ilave edilirbir güzel karıştırılırbiraz
yayvan bir kapta dondurucuda 12 dk bekletilir
daha sonra yuvarlanır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.