Baharatlı Tavuk:

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baharatlı Tavuk:



Baharatlı Tavuk:
Malzeme
- 2 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı margarin
- 6 adet piliç kalça
- 2 yemek kaşığı soya sos
- 1 tatlı kaşığı zencefil
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 3 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı
- 1 çay bardağı su
- tuz-karabiber


Hazırlanışı
1 Piliç kalçaları ortadan ikiye kesin
2 Sarımsakları ayıklayıp kıyın
3 Yayvan bir tencerede 2 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı margarini kızdırıp içine ortadan ikiye kestiğiniz piliç kalçaları ekleyip kavurun
4 Daha sonra içine kekiği defne yaprağını, suyu, tuz ve karabiberi koyup bir taşım pişirdikten sonra servis tabağına alıp sıcak olarak “fesleğenli makarna” ile birlikte servis edin (YEMEĞİ SERVİS TABAĞINA ALMADAN ÖNCE İÇİNDEN DEFNE YAPRAĞINI ÇIKARIP ATIN)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.