![]() |
Tekke çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tekke çorbasıTekke çorbası KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk PİŞME SÜRESİ: 20 dk Malzemeler: 100 gr kıyma 1 çorba kaşığı margarin 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 1 soğan 1 çay kaşığı kuru nane 5 su bardağı sıcak su Tuz, karabiber Hamur için: 1 su bardağı un 1 yumurta 3 çay bardağı su Tuz Hazırlanışı: * Unu hamur yoğurma kabına alıp tuzla harmanlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Soğanı temizleyip rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Servis kâselerine paylaştırıp üzerini nane ile süsleyin ![]() ![]() Tekke çorbası Kütahya'ya ait geleneksel bir lezzettir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|