Hazırlanması[*]Bol sıvıyağı kızartma tenceresinde iyice kızdırın Patlıcanları birer birer uzunlamasına ikiye kesip kabuklarını soymadan yüksek ateşte önlü arkalı kızartın Kağıt havlunun üzerine alıp fazla yağını süzdürün Kalan patlıcanlara da aynı işlemi uygulayın[*]2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın Antrikotu ilave edip bıraktığı suyu iyice azalana kadar pişirin Biberleri ve domatesi doğrayıp tuzla birlikte ete ekleyip pişirin[*]Patlıcanların ortasını çatalla bir miktar ezin İçlerine etten bir kaşık koyup fırın kabına dizin (Eğer yemeği akşam için hazırlıyorsanız servise yarım saat kalana kadar üzerini folyoyla örtüp fırında bekletin) Etin suyu kaldıysa bu suyu kalmadıysa bir miktar salçalı suyu kabın altına dökün 200C fırında pişirin Fırından çıkartırken üzerlerine peynir rendesi serpin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.