Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırın, limonlu, otlu, poşetinde, tavuk

Fırın Poşetinde Limonlu ve Otlu Tavuk

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırın Poşetinde Limonlu ve Otlu Tavuk



Fırın Poşetinde Limonlu ve Otlu Tavuk



Malzemeler: 1 adet bütün tavuk, 2 adet kuru soğan, halka halka doğranmış, 3 adet sarımsak, dövülmüş, 4 dal taze kekik, 1 limon, zeytinyağı, tuz, karabiber
Hazırlanması: Yemeği hazırlamaya başlamadan yarım saat önce tavuğu buzdolabından çıkartın Yarım saat sonra iyice yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın Fırını 220 dereceye getirin Tavuğun içine, üzerine ve derisinin altına zeytinyağı sürüp tuz ve karabiber serpin Fırın poşetini unlayıp fazla unu boşaltın Soğan halkalarını poşete yerleştirin Limonu dörde bölün Limon dilimlerini, kekiği ve sarımsağı tavuğun içine yerleştirin Kanatları altta kalacak şekilde tavuğu fırın poşetindeki soğanların üzerine koyun Ağzını bağlayıp ısınmış fırına yerleştirin Et iyice kızarana kadar pişirin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.