![]() |
Fındıkpare - Fındıkpare Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fındıkpare - Fındıkpare TarifiFındıkpare - Fındıkpare Hazırlanışı Malzemeler: Hamur: 125 g margarin 1 çay bardağı toz şeker 1 yumurta 1,5 çay bardağı ince öğütülmüş fındık 1 poşet Dr ![]() 2 su bardağı un Üzeri için: Bütün fındık Hazırlanışı: Hamur: Margarini şekerle iyice çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 10-15 dakika |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|