Düğün Çorbasi Tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Düğün Çorbasi Tarifi



MALZEMELER

2 çorba kasigi margarin

15 çorba kasigi un

1 litre et suyu

1 adet limon

1 adet yumurta

300 gr parça kuzu eti



HAZIRLANISI

1 litre kadar suya parça etler atilir, 1 saat kadar kaynatilir Diger tarafta un ve yag kisik ateste hafifçe çevrilerek kavrulur ve üzerine yavas yavas etin suyu eklenir Daha sonra bu suyun içine etler de atilir ve et suyunun tamami konulur Çorba ilindiktan sonra 1 limonun suyu ve yumurta sarisi çirpilarak terbiye yapilir ve pisen çorbaya ilave edilir

İsteğe göre üzerine kirmizi biber ve yeteri kadar tuz serpilebilir







AFIYET OLSUN!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.