![]() |
Rep İsteme Yolları |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Rep İsteme Yollarırep dediğin nedir ki, insan +rep için yalvarır mı, şahsiyetsiz miyim ben ![]() * eee sadet - Allahını seviyorsan bana bi rep ver -Ya canım geçenlerde ben sana bir rep vermiştim yaa ![]() ![]() ![]() *Eveettt noolmuş? -Duruyo o hale dimi sende * E herhalde yaaannniiiii - Hıııı anladıımmm ya ben de şimdi komik resimlerde bir konu açtım bir bakıversene ben eklerken çok güldüm de Bakıvermişken de bir rep yollayıversene -Şiiişt , bak ne yazdım? *Bakiiim ![]() ![]() 1 dk sonra ![]() ![]() -Noldu baktınmı? *Evet ![]() ![]() -rep im hala aynı? *Ee nolucaktı? -Boşuna mı bak diyoz sana, versene olm rep ![]() ![]() ![]() *Hadi anam hadi yavrum, Allah versin ![]() ![]() -sıkıyosa bana +rep versene - - yemedi di mi, yemez tabi, korkaksın olum sen, veremezsin sen bana rep mep, yok o yürek sende ![]() ![]() ![]() - Eğer bana +rep verirsen sana forumda abi derim *Ama ben bayanım - Ama , ama ![]() ![]() ![]() - Ya şimdi sen bana bir rep versen ne ii giderdi hea * o ne ki??? ( yeni üye ) - hoş geldin kardeş - puhahaha Allah belanı vermesin öldüm gülmekten ne adamsın yaa * eeee ![]() ![]() ![]() - ne eesi? çok komik ti güldüm işte * nerde +rep? - oohoo her güldüğümüze rep vericeksek işimiz var * ben burda boşunamı şaklabanlık yapıyorum - iyi al hadi al başımın gözümün sadakası olsun +1 * yupppiiii *ya şu konuya bi bak bea -ok bakıyom *nasıl -güzel *eee -iyi topic *eee -başlığıda iyi uydurmuşsun *eee -ne eee *+rep? -daha çok beklersin *abi hani bu gun benım dogum gunum ya -ee noolmus *hanı +repim -ne repi len *hedıye almadın barı rep ver - çok güzel konu olmuş helal * yani? - yani aferin sana böle devam et * yaniii - offf tamam bea al |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
m_r_b
|
![]() -sıkıyosa bana +rep versene - - yemedi di mi, yemez tabi, korkaksın olum sen, veremezsin sen bana rep mep, yok o yürek sende ![]() ![]() ![]() desem veririler mi acaba rep:Green_Colorz_PDT_01
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|