![]() |
Tropikal Reçel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tropikal Reçel![]() Malzemeler: * 1 papaya (yaklaşık 300 gr) * 1 küçük ananas (yaklaşık 300 gr) * Yarım kavun (yaklaşık 500 gr) * 2 limonunun suyu ve rendelenmiş kabuğu * 150 gr esmer toz şeker * 500 gr reçel şekeri (2:1) * 5 çorba kaşığı rom Hazırlanması: * Tüm meyvelerin kabuklarını soyup çekirdeklerini ayıkladıktan sonra minik minik doğrayın ![]() ![]() * Meyve karışımını limon suyu ve kabukları, şeker, reçel şekeri ve romla karıştırın ![]() * Karıştırarak, reçel şekeri paketinin üzerindeki tarife göre 3-4 dakika kaynatın ![]() ![]() * Reçeli kavanozlara doldurup kapaklarını kapatın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|