DereotLu Çorba Tarifi ve Yapılışı |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
DereotLu Çorba Tarifi ve YapılışıMALZEMELER 2 adet tavuk butu 1 demet dereotu 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı sıvıyağ yarım kilo süt HAZIRLANIŞI 2 kaşık un ve 2 kaşık yağı orta ateşte pembeleştirin 1/2 kg sütü azar azar tencereye ilave edin Haşlamış olduğunuz tavuk etinin suyunu da 2 bardak olmak kaydıyla ekleyin Sürekli karıştırın Kaynamaya yakın didiklenmiş tavuk etini ilave edin Bir taşım kaynadıktan sonra iri dopranmış dereotunu da ekleyerek 1 dakika daha pişirin ve altını kapatın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|