![]() |
İstim Kebabı - İstim Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstim Kebabı - İstim Kebabı Tarifiİstim Kebabı - İstim Kebabı Hazırlanışı Malzemeler : (4 kişi için) ½ Kg Kuşbaşı İncik Eti 4 diş Sarımsak 2 adet Kuru Soğan 4 adet Domates 4 adet Sivri Biber 2 adet Patlıcan 4 yemek kaşığı Sıvı Yağ Tuz, Karabiber Hazırlanışı : Kuşbaşı kuzu etini, kabuğu soyulmuş ve doğranmış iki domates,iki biber, sarmısak, soyulup dörde bölünmüş soğan, tuz, karabiber, su ve biraz yağla birlikte güzelce pişirin ![]() Onlar pişerken iki patlıcanın kabuklarını alacalı soyarak uzunlamasına beşe bölüp, yağda kızartın ![]() Kızaran patlıcanları ayrı bir kaba alın ![]() ![]() sebzelerini ayırdığınız pişmiş etten iki kaşık yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Etin suyunu üstlerine gezdirip 180 derecelik fırına verin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|