KABAK TATLISI - KABAK TATLISI Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
KABAK TATLISI - KABAK TATLISI TarifiKABAK TATLISI - KABAK TATLISI Tarifi Malzemeler : (6 kişi için) 2 Kg Bal Kabağı 1 Kg Toz Şeker Süslemek için Ceviz Hazırlanışı : Kabağı bütün aldıysanız dilimleyip kabuklarını soyarak geniş bir kapta şekerle örterek bir kaç saat bekletin Kabuklarını soyup hazırlamak biraz zor olduğundan dilimlenmiş olarak satılanlardan almanızı öneririm![]() Bekleme süresi sonunda sulanmış olan kabakları hiç su koymadan kısık ateşte ağır ağır pişirin Yumuşayınca ateşi kapatıp soğumaya bırakın![]() Servis sırasında üzerini dövülmüş cevizle süsleyin
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|