![]() |
Adana Çorbasi : |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Çorbasi :Malzeme : 2000 gr ![]() 200 gr ![]() 100 gr ![]() 1 orta domates 1 çorba kaşığı salça 1 kahve fincanı sirke 2 kahve kaşığı kekik Tuz, biber Yapılışı : Bir tencereye et suyu konur, buna bir gece suda ıslatılmış ve vn muşuncaya kadar haşlanmış 10 gr nohut, küçük doğranmış ve 5 dakika kadar pişirilerek püre haline getirilmiş bir domates veya 1 çorba kaşığı domates salçası ve yarım çorba kaşığı tuz koyarak kavuntılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|