Güveçte Buğday Çorbası

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Buğday Çorbası



Malzemeler

6 su bardağı tavuk suyu

1 kahve fincanı buğday

1 kahve fincanı mısır

2 yemek kaşığı margarin

2 baş soğan

1 adet limon

Biraz tavuk eti (beyazından)


Yemeğin YapılışıBuğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin 2 baş soğanı da çok ince doğrayın Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin

6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin Biraz tavuk etini içine didikleyin Hepsini iyice pişirin Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun

AFIYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.